Book dit næste foredrag her!

 

Henrik Leslye er kendt som både en engageret, humoristisk og direkte formidler med stor faglig ballast. Henriks foredrag omhandler bl.a. positiv psykologi, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Sammen med eksempler og konkrete anvisninger får deltagerne indblik i den nyeste viden samt masser af inspiration til videre brug.

Jeg holder selvfølgelig skræddersyede foredrag, undervisning og rådgivning i eget navn. Du kan bare kontakte mig på 21634399 og så tager vi en uforpligtende snak.

Desuden holder jeg  foredrag og uddannelser hos følgende samarbejdspartnere

 

Foredrag hos Athenas

 
Hos Danmarks største formidler af foredrag Athenas, kan du se mere om mine 6 mest populære foredrag og booke mig direkte. Athenas er en fantastisk samarbejdspartner, og de er lynhurtige med svar og er ekstremt gode til at finde de bedste løsninger.
 
Forespørg på foredraget her

Kurser hos Teknologisk Institut

 
Jeg afholder en her del kurser og uddannelser hos Teknologisk Institut. Fra Fremtidsledelseruddannelsen 4,0 over kommunikationskurser til kurser i positiv psykologi.
 
Se mine kurser hos Teknologisk her

Kurser hos Kursuskompagniet

 
Hos Kursuskompagniet har jeg kurset Positiv Psykologi i ledelse.Her får du de ledelsesmæssige værktøjer, der får dine medarbejdere til at topperforme og stortrives samtidig.
 
Se beskrivelsen af mit kursus her
 

Glade kunder