4D profilen

Er du Føler, Tænker, Handler eller Forandrer?

God kommunikation skaber gode resultater!

Vil du gerne have succes på jobbet?
Så skal du både have selvindsigt og indsigt i andre.

Det får du på det her onlineforløb, der også inkluderer en test af din egen 4D Personprofil

299 kr. inkl.  moms

4D profilen

God kommunikation og godt samarbejde - også med dem, der ikke ligner dig selv

Jeg har udviklet 4D Profilen som et supereffektivt værktøj til dig, der gerne vil 'kunne det med andre mennesker' - uden at glemme dig selv og dine egne behov.

Jeg har gennem de sidste 15 år som undervist i kommunikation og der manglede et simpelt og effektivt profilværktøj, som du ikke behøver en konsulent til at 'oversætte'.

Med 4D Profilen kan du lynhurtigt forstå dig selv meget bedre og du får en masse værktøjer til at opnå langt mere sammen med andre - især med dem, der ikke ligner dig selv.

Du får selvindsigt og indsigt i andre, og det er først når du har den viden, at du for alvor kan få succes på jobbet.

Alt afhænger i dag af, om du kan samarbejde og kommunikere. Og det bliver endnu vigtigere i morgendagens arbejdsmarked. Så hvorfor vente?
Forløbet tager ca. 1,5 time. 

Online kursus

299KR.

inkl. moms
Engangsbetaling

  • 4D Profiltest
  • Videoer 
  • Skriftligt materiale
  •  Teamudviklingsværktøj
  •  14 dages pengene-tilbage-garanti
  •  

Kursusforløb

Lær de 4 persontyper godt at kende

Du lærer om typernes kommunikations- og samarbejdsstil undervejs

På det her online forløb får du via en masse små videoer med en skuespiller kendskab til de 4 persontyper; Føleren, Tænkeren, Handleren og Forandreren. Det er en sjov og lærerig måde at se typerne 'live' - og ikke kun læse om dem. Du kan lynhurtigt genkende dine kollegaer, venner, partner og familien.

Find din egen 4D Personlighedsprofil

Der er en test inklusive i forløbet

Det er i reglen ret let at genkende andre. Det er straks lidt sværere at genkende sig selv. Så derfor indeholder forløbet selvfølgelig også en test, så du finder din egen 4D Personlighedsprofil. Og så ved du mere om, hvad du trives med - og en masse om hvordan du virker på andre.

Gode råd til hvordan de 4 typer bedst samarbejder med hinanden

Forskelligheder kan give dynamik eller dynamit

Du lærer selvfølgelig at kommunikere og samarbejde med hver enkelt af de 4 typer. Men du får også konkrete tips til, hvordan du får de fire typer til at samarbejde på bedst mulig måde i eksempelvis teamsituationer, ved møder eller i projektgrupper.

Du kan altid komme tilbage til forløbet og lære nyt

Når du har købt forløbet har du ubegrænset adgang

Du får hele grundforløbet på en gang. Det vil sige, at du helt selv kan bestemme tempoet. Det er en af de helt store fordele ved onlineforløb. Se og gense det så ofte du ønsker. 

Bonus

Du får endnu mere...

Du får desuden mit helt unikke 4D Teamudviklingsværktøj, så I sammen i teamet løbende kan udvikle jeres samarbejde.

Du får desuden også skriftligt materiale, kendskab til de 4 persontypers evolutionære grunddrivere og til ny hjerneforsknings dokumentation for typernes eksistens.

Dan Sandberg

Salgschef, Banknordik

"Det er til dato det bedste og nemmest anvendelige profilværktøj jeg er stødt på. Det er enkelt og utrolig logisk at bruge i enhver situation og sammenhæng. Prøv det."

Mette har anmeldt 4D Onlineforløbet på Trustpilot med fem stjerner og følgende kommentar:

"Prøv det! Du bliver så beriget med SÅ meget viden - især om dig selv ;-)

TAK! Det har absolut været en rejse af format - en rejse som kun lige er begyndt. Forløbet har i den grad givet mig langt større indsigt i; hvilke styrker jeg har... min personlighed, mit udviklingspotentiale, nye måder at se andre på osv. osv.. Jeg kan kun varmt anbefale forløbet."

Line har anmeldt 4D online forløbet på Trustpilot med fem stjerner og følgende kommentar:

"4D Profilen. Kan varmt anbefale det her profilværktøj og Henriks geniale online-kursus til alle som gerne vil forstå sig selv og andre, kommunikere bedre og håndtere konflikter og samarbejdsudfordringer mere effektivt. Onlinekurset er utrolig informativt, nemt at forstå og særdeles brugbart. Jeg har svært ved at komme i tanke om nogen, der ikke kan have glæde af at kende det her værktøj. Og så er Henriks formidling fantastisk."

Har kurset fanget din interesse? Kom i gang i dag.

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Er du ikke supertilfreds, så får du pengene retur uden diskussion indenfor de første 14 dage.

Jeg ved, at mit indhold og kursus i stresshåndtering virker. Men ikke alle er ens. Og passer det her forløb lige præcis ikke til dig, så skal du selvfølgelig ikke betale en krone.

Jan Binau

Training Manager / Senior Specialist Sales Training

"Jeg kan kun anbefale brugen af Henriks profilværktøj.
Jeg har gennemført flere sessioner, hvor jeg har brugt online-undervisningen, som ligger i Henriks værktøj, som forberedelse og pre-work til deltagere. Senest ved en session med over 100 deltagere i Jylland. Kombinationen af pædagogik og forklaringen i onlinematerialet og efterfølgende undervisning og fordybelse, går op i en højere enhed for alle".

Nogle af mine referencer

Ja tak - jeg vil gerne i gang med at kunne forstå mig selv og andre og optimere kommunikationen og samarbejdet med kollegaer og alle andre på min vej.

Om Succes på jobbet

Velkommen til “Succes på jobbet”. Har får du direkte adgang til relevant forskning, viden og værktøjer, der giver dig et succesfuldt og engagerende arbejdsliv. Du kan også læse om aktuelle online kurser og foredrag.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev