Cookie- og Privatlivspolitik

 

… og så det formelle: Jeg registrerer ikke data, der kan bruges til at genkende dig, medmindre du selv tilmelder dig tjenester (nyhedsbreve eksempelvis). Jeg kunne ikke drømme om at dele eller sælger persondata til tredjepart. Jeg indsamler løbende statistik om brugernes færden på websiten, for konstant at blive bedre. For at få den mest præcise statistik benytter jeg cookies. Cookies giver mig mulighed for at se hvor mange, der besøger min hjemmeside. Den bliver gemt lokalt på din computer, og den kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. Den har kun til formål at give mig en statistik over hvilke sider, der bliver besøgt på min hjemmeside og kunne give dig mere relevante annoncer på f. eks. sociale medier. Det hjælper mig til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre. Du kan altid få adgang til dine data ved henvendelse. Tusind tak fordi du orkede at læse med. – Henrik Leslye