Cookie- og Privatlivspolitik

Jeg tilbyder online kurser der er med 
til at skabe succes på jobbet

Jeg registrerer ikke data, der kan bruges til at genkende dig, medmindre du selv tilmelder dig tjenester (nyhedsbreve eksempelvis).
Jeg kunne ikke drømme om at dele eller sælge persondata til tredjepart. Jeg indsamler løbende statistik om brugernes færden på websitet, for konstant at blive bedre. For at få den mest præcise statistik benytter jeg cookies. Cookies giver mig mulighed for at se hvor mange, der besøger min hjemmeside. Den bliver gemt lokalt på din computer, og den kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. Den har kun til formål at give mig en statistik over hvilke sider, der bliver besøgt på min hjemmeside og kunne give dig mere relevante annoncer på f. eks. sociale medier. Det hjælper mig til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre. Du kan altid få adgang til dine data ved henvendelse.

Tusind tak fordi du orkede at læse med.
– Henrik Leslye

Kontaktoplysninger

Mobil: +45 21 63 43 99
Mail: henrik@henrikleslye.dk

Booking af foredrag hos Athenas: +45 35 11 21 31 
Se mine foredrag hos Athenas på www.henrikleslye.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev