Om succes på jobbet

Jeg tilbyder online kurser der er med
til at skabe succes på jobbet

På “Succes på jobbet” finder du online kurser, foredrag og inspiration, der kan være med til at fremme din karriere. “Succes på jobbet” bliver drevet af Henrik Leslye, erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA).

Få succes på jobbet

Jeg er en erfaren ekspert indenfor den evidensbaserede forskning i, hvordan du får succes på jobbet. Og succes forstået som, at du både leverer et fremragende resultat på jobbet, samtidig med at du stortrives – også i dit privatliv. Det er altså ikke et enten-eller men et både-og.

Onlineforløb

Jeg er begyndt at lægge min viden, redskaber og værktøjer over i onlineforløb og onlinekurser. Det giver nogle helt ny muligheder, for at du kan få præcis den viden du ønsker, når du ønsker den og tage forløbet i præcis dit tempo. Og til en helt anden pris, end de vanlige kurssteder tager. Og husk: Der er intet til hinder for, at et af mine onlinekurser er dit næste virksomhedsbetalte kursus!

Det er viden, der gør en verden til forskel!

Jeg baserer mit arbejde på den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling. Forskningen i disse felter er i rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi får et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med at vi øger effektiviteten, bliver mere resultatskabende og forandringsparat. Og bare fordi der er forskning bag, behøver det jo ikke at være en videnskab at bruge i praksis

Jeg er en af landets mest benyttede foredragsholdere (og kan endda prale af at have vundet priser for det), undervisere, rådgiver og inspirator. Mine foredrag og min undervisning har grundlæggende humoren som middel og forandringen som mål. Jeg skaber engagement, underholder og begejstrer – samtidig med at deltagerne får masser af ny viden, inspiration og en fyldt værktøjskasse på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning. Og der er altid helt konkrete bud på, hvordan det hele anvendes i praksis.

For tiden er jeg meget optaget af, at lave online-forløb, som netop egner sig fremragende til redskabsorienterede emner, hvor du skal se reultater hurtigt og i dit eget tempo. Og til en pris, hvor alle kan være med.

Jeg er erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA) og certificeret i bl.a. JTI-Testen, EQ-i 2,0 og Talentprofilen.

Jeg er desuden fast ekstern underviser på bl.a. Teknologisk Institut, Aarhus Universitet og hos Finansforbundet og blandt mine kunder er Novo, Tivoli, LO, HK, DTU, Nykredit, Codan, Alm. Brand, Syddansk Universitet, Novozymes, Karnov Group, Kræftens Bekæmpelse, Det Kongelige Teater og de fleste af landets kommuner og regioner.

Og blot fordi der er videnskab bag, behøver det jo ikke at være en videnskab at bruge i praksis!

Kontaktoplysninger

Mobil: +45 21 63 43 99
Mail: henrik@henrikleslye.dk

Booking af foredrag hos Athenas: +45 35 11 21 31 
Se mine foredrag hos Athenas på www.henrikleslye.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Nogle af mine referencer

×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev