Om succes på jobbet

Her kan du få det onlinekursus, der gør at du lykkes bedre i dit arbejdsliv og får overskud til resten.

På “Succes på jobbet” finder du online kurser og inspiration, der kan være med til at fremme din karriere og give dig overskud i livet. “Succes på jobbet” bliver er grundlagt og drevet af Henrik Leslye, erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA).

Få succes på jobbet

Jeg er en erfaren ekspert indenfor den evidensbaserede forskning i, hvordan du får succes på jobbet. Og succes forstået som, at du både leverer et fremragende resultat på jobbet, samtidig med at du stortrives – også i dit privatliv. Det er altså ikke et enten-eller men et både-og.

Onlineforløb

Med mine onlinekurser kan du få præcis den viden du ønsker, når du har brug for den. Du kan tage onlineforløbet i præcis dit tempo. Og til en helt anden pris, end end et vanligt kursus koster. Du får også et langt større udbytte, for du har adgang til kurset oftest 'for evigt', så du kan se tingene flere gange.

Og husk: Der er intet til hinder for, at et af mine onlinekurser er dit næste virksomhedsbetalte kursus!

Det er viden, der gør en verden til forskel!

Jeg baserer mit arbejde på den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling.

Forskningen i disse felter er i rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi får et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med at vi øger effektiviteten, bliver mere resultatskabende og forandringsparate.

Jeg er en af landets mest benyttede foredragsholdere (og kan endda prale af at have vundet priser for det), undervisere, rådgiver og inspirator. 

Nu kan du få min viden og erfaring i form af onlineforløb. Når jeg laver onlineforløb, så knytter jeg også ofte en lukket Facebookgruppe til. Den får du adgang til, når du har investeret i onlineforløbet. I Facebookgruppen kan du stille mig spørgsmål og få erfaringsudvekslet med de andre deltagere på kurset.

Jeg er erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA) og certificeret i bl.a. JTI-Testen, EQ-i 2,0 og Talentprofilen.

Jeg er desuden fast ekstern underviser på bl.a. Teknologisk Institut, Aarhus Universitet og hos Finansforbundet og blandt mine kunder er Novo, Tivoli, LO, HK, DTU, Nykredit, Codan, Alm. Brand, Syddansk Universitet, Novozymes, Karnov Group, Kræftens Bekæmpelse, Det Kongelige Teater og de fleste af landets kommuner og regioner.

Og blot fordi der er videnskab bag, behøver det jo ikke at være en videnskab at bruge i praksis!

Kontaktoplysninger

Mobil: +45 21 63 43 99
Mail: henrik@henrikleslye.dk

Booking af foredrag hos Athenas: +45 35 11 21 31 
Se mine foredrag hos Athenas på www.henrikleslye.dk

Vil du finde dine topstyrker og dermed skabe dig et arbejdsliv med meget mere engagement, overskud og energi? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær igang med styrketesten om få minutter.

Nogle af mine referencer

×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev