Free stuff

Dyrk din faglighed - uden at betale en krone!

Trivselstesten

5-minutters-trivselstesten

Trives du på dit job?
Tag testen her og få svaret på 5 minutter. 

Studievalg

Guide til samtale om studievalg

Jeg har bidraget til Engineer the Futures fremragende hjælp og guide til samtalen mellem forældre og den unge om studievalg. Jeg brugte den videnskabelige definition på trivsel PERMA som omdrejningspunkt for mit oplæg til samtaleguiden.

Via forberedelse

Vær forberedt

Hvis du skal forberede styrketesten inden et foredrag eller undervisningsdag, så har du her en video og det nødvendige materiale. Regn med at det tager i alt ca. 45 minutter. Det materiale jeg omtaler i videoen, downloader du ved at trykke på knappen ved siden af videoen. 

Mental fitness

Hvordan vi lykkes som mennesker

Her har du mit bud på en omgang forskningsbaseret Mental Fitness. Mit speciale er den evidensbaserede forskning i, hvad der gør at vi mennesker trives og lykkes med det vi gør. Feeling Good - Doing Great. Hvorfor udsætte succes? God træning!

4D personprofilen

Find ud af din personlighedstype

Du kan med denne test finde din egen personlighedsprofil, og samtidig får du en kort beskrivelse af samtlige de fire grundtyper, der indgår i 4D profilen. Du får svaret på testen sammen med mit første nyhedsbrev. Det vil sige, at du melder dig til mit nyhedsbrev ved at gennemføre testen.

Hent slides

Få slides fra foredrag eller kurser

Har du været til et af mine foredrag eller på et af mine kurser, så kan du hente mine slides her i pdf-format. Mine slides er til dit eget brug og hvis du skal bruge dem til andet, så smid mig lige en mail og få mit okay, inden du gør det.

60 sekunder om succes på jobbet

Hurtige tips til et bedre arbejdsliv

Mangler du energi og overskud til at nå de vigtige ting? Vil du gerne have mere indflydelse? Se mine korte videoer hvor jeg giver konkrete tips og værktøjer til at lykkes.
Det er viden der gør en verden til forskel.

4D profilens teamudviklingsværktøj

Tag temperaturen på jeres teamsamarbejde

4D-Teamudviklingsværktøjet er et forskningsbaseret værktøj, som jeg har udviklet. Værktøjet gør det muligt for dig og dit team at tage temperaturen på jeres teamsamarbejde. På baggrund af resultatet, er det herefter muligt for dig og dit team at optimere samarbejdet på de 4 væsentlige dimensioner, som et teamsamarbejde består af. Værktøjet må bruges af dig og dit team, men må ikke gøres til genstand for anden brug uden min skriftlige tilladelse.

Er du interesseret i at kende dine styrker?

Styrketesten baserer sig på den antagelse, at vi trives og arbejder bedst, når vi får lov til at bruge vores stærkeste sider.

Seneste i bloggen

Stop med at indføre en feedbackkultur i organisationer. Nu.
Erhverv

Stop med at indføre en feedbackkultur i organisationer. Nu.

"I hate feedback" Det røg bare ud af munden på mig. Jeg havde holdt et foredrag for en international forsamling...
Read More
At lykkes
Erhverv

At lykkes

Med et af disse 7 argumenter prøver din hjerne at spolerer dine karrieredrømme Hjernen har en altoverskyggende mission, og det...
Read More
Én stensikker årsag til, at du aldrig får det liv du drømmer om
Erhverv

Én stensikker årsag til, at du aldrig får det liv du drømmer om

Den stensikre vej til, at du aldrig får overskud nok - du skal bare gøre ligesom mig! Det her bliver...
Read More
×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev