(5-minutters-trivselstesten) Trives du på dit job? Tag testen her og få svaret her på 5 minutter. Du skal være opmærksom på, at for at få resultatet, vil du skulle tilmelde dig mit nyhedsbrev. Gennem nyhedsbrevet får du masser af veldokumenteret viden, som øger din trivsel og succes.
Jeg har bidraget til Engineer the Futures fremragende hjælp og guide til samtalen mellem forældre og den unge om studievalg. Jeg brugte den videnskabelige definition på trivsel PERMA som omdrejningspunkt for mit oplæg til samtaleguiden.
 
 
Har du været til et af mine foredrag eller på et af mine kurser, så kan du hente mine slides her i pdf-format. Mine slides er til dit eget brug og hvis du skal bruge dem til andet, så smid mig lige en mail og få mit okay, inden du gør det.
4D-Teamudviklingsværktøjet er et forskningsbaseret værktøj, som jeg har udviklet. Værktøjet gør det muligt for dig og dit team at tage temperaturen på jeres teamsamarbejde. På baggrund af resultatet, er det herefter muligt for dig og dit team at optimere samarbejdet på de 4 væsentlige dimensioner, som et teamsamarbejde består af. Værktøjet må bruges af dig og dit team, men må ikke gøres til genstand for anden brug uden min skriftlige tilladelse.
Her har du mit bud på en omgang forskningsbaseret Mental Fitness. Mit speciale er den evidensbaserede forskning i, hvad der gør at vi mennesker trives og lykkes med det vi gør. Feeling Good - Doing Great. Hvorfor udsætte succes? God træning!
Du kan med denne test finde din egen personlighedsprofil, og samtidig får du en kort beskrivelse af samtlige de fire grundtyper, der indgår i 4D profilen. Du får svaret på testen sammen med mit første nyhedsbrev. Det vil sige, at du melder dig til mit nyhedsbrev ved at gennemføre testen.
Hvis du skal forberede styrketesten inden et foredrag eller undervisningsdag, så har du her en video og det nødvendige materiale. Regn med at det tager i alt ca. 45 minutter. Det materiale jeg omtaler i videoen, downloader du ved at trykke på knappen under videoen. Rigtig god fornøjelse og på snarligt gensyn! KH Henrik

Nyt på bloggen

 

Skal arbejdspladsen blande sig?

Stresshåndtering på arbejdspladsen Hvad er god stresshåndtering på arbejdspladsen? Og skal arbejdspladsen overhovedet blande sig i en stresssygemelding, der er [...]
Read moreSkal arbejdspladsen blande sig?

Derfor virker traditionel stresshåndtering ikke

Stresshåndtering i praksis Vil du af med stress og have mere overskud i dit liv? Så glem alt om de traditionelle teknikker til stresshåndtering. I dette blogindlæg [...]
Read moreDerfor virker traditionel stresshåndtering ikke
 
Vil du kende dine topstyrker?Tag testen

Kontakt

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Besked