Her på siden får du 2 ting. 1) Svaret på hvordan du effektivt kan reducere stress i din organisation & 2) Den enkle metode der gør, at du kan gøre en forskel for alle på én gang.

Sådan får dine medarbejdere deres overskud og arbejdsglæde tilbage

Genkender du følgende:

 • Der er et problem med stress i organisationen selvom I har opmærksomhed på det, sender folk på dyre kurser og har gjort det legitimt at tale om stress
 • Du oplever, at der er både medarbejdere og ledere, der pludselig bukker under for stress - uden at nogen har set advarselstegnene
 • Når advarselslamperne lyser, så er det kompliceret at få sat den rette hjælp i gang nu og her
 • Du tror på, at tidlig indsats og forebyggelse er at foretrække - men alligevel går der for lang tid, inden problemerne bliver kendt til at kunne løses hurtigt
 • Der bliver brugt mange penge på sygemeldinger, kurser, foredrag og andre tiltag overfor stress

Forestil dig følgende:

 • Alle i hele din organisation har adgang til et effektivt stressreducerende forløb nu og her
 • Adgangen er helt anonym, så alle dem, der forsøger at skjule stresssymptomerne får også mulighed for hjælp gennem forløbet 
 • Forløbet kan bruges både forebyggende og stressreducerende af alle - uden administrativt bøvl. Ét klik på et fælles link, og så er den enkelte i gang
 • Forløbet ligger online, så alle kan være i gang indenfor to minutter. Og alle har mulighed for, at være med i et hermetisk lukket onlineforum, hvor der er en psykolog, der svarer på spørgsmål
 • Forløbet giver alle ubegrænset adgang for hvad der svarer til udgiften ved ca. 2 ugers sygemelding

Stresshåndtering 2.0 til alle i organisationen

Et forløb med effekt allerede fra første dag. Læs mere her.

Når dit firma er tilmeldt får I et fælles link. Det kan deles på intranettet, rundsendes i en mail eller på anden måde gøres tilgængelig for alle i organisationen. 

Når den enkelte vil i gang med forløbet, kræver det kun ét klik, og vedkommende er anonymt i gang. Ingen administrativt bøvl. Ingen der føler sig udsat. Ingen ventetid i månedsvis som på traditionelt stresskursus.

3000 medarbejdere og ledere har allerede adgang for hvad der svarer til ca. 20.kr. om året pr. medarbejder.

På det her online træningsforløb får du 15 effektive redskaber til mere energi og mindre stress.

Du får oveni værktøjer og viden, interviews med eksperter  om specifikke emner og meget mere.

Grundfundamentet er bygget op omkring min 3×5-model. Det er i alt 15 konkrete øvelser serveret i den rigtige rækkefølge.

Du kan læse meget mere om forløbet længere nede på siden under 'Ofte stillede spørgsmål'.

Mindre snak og mere effekt gennem konkrete øvelser 

Det fører til en bedre og holdbar stresshåndtering.

Du kan sagtens bruge forløbet stressforebyggende. Det er meget bedre at forebygge.

Du får konkrete, effektive redskaber, som vil gøre dig endnu bedre i stand til at undgå stress fremover.

 

Onlineforløb for alle i din organisation

10 kr. pr medarbejder + 10.000 kr. i grundgebyr

Pris pr. år + moms

 •  15 handlingsorienterede videoer
 • Ubegrænset adgang for alle i hele perioden
 •  Lukket Facebookgruppe med psykolog
 • Interview med eksperter
 • Adgang på 2 minutter fuldstændig anonymt
 • Tests, materialer og bonusinformation
 •  
Præsentation af træningsforløbet

Mere trivsel - mindre stress. Stresshåndtering 2.0

Kursusforløb

På det her online forløb får du som deltager 15 videoer med konkrete, handlingsorienterede værktøjer, som både reducerer din stress og booster dit overskud (- plus et hav af ekstra bonusmateriale). Du har adgang til forløbet lige så længe, som du har brug for det. Du styrer tempoet, og jeg er med dig hele vejen. Og jeg sørger for, at du kommer videre med det næste skridt i processen til en bedre stresshåndtering. Et skridt af gangen til du er i mål.

Du tilbydes medlemskab af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål, dele erfaringer med de øvrige deltagere. Jeg er også med i gruppen, for at sparre og følge op på dine udfordringer.Medlemskabet er et tilbud, og forløbet kan sagtens tages på egen hånd. Tilmeldingen til den hermetisk lukkede Facebookgruppe sker gennem et kodeord, så ønsker en deltager ikke at andre skal kende til medlemsskabet inde i gruppen, så kan man sagtens deltage gennem en anonym profil. 

Som firma er alle medarbejdere dækket. Ingen skal bede om lov. Ingen skal vente. Og der er intet administrativt bøvl. Og når det første år er gået, er du selvfølgelig ikke bundet af noget som helst. Hidtil har alle mine kunder gentegnet forløbet, men ønsker du af den ene eller anden grund ikke at fortsætte - så er der selvfølgelig ingen binding.

Du får hele grundforløbet på en gang. Det vil sige, at du helt selv kan bestemme tempoet. Det er en af de helt store fordele ved dette kursus om stress. Og så er der løbende masser af bonusmateriale, så jeg sikrer, at du lykkes og får optimalt udbytte af forløbet.

Bonus

Du får løbende eksklusive interviews med eksperter, der giver dig deres viden, værktøjer og anbefalinger. Nogle er eksperter i at stoppe tankemylder. En anden ved noget om, hvordan man får karriere og familieliv til at hænge sammen. En tredie er ekspert i meditative teknikker. Og så videre. Jeg skal nok sørge for, at deres viden bliver konkrete råd, som du kan bruge.

Jeg deler løbende yderligere af mine værktøjer, viden og tips med dig. På den måde holder jeg forløbet levende, og giver dig endnu mere udbytte, end du havde regnet med.

Deltagere fra tidligere forløb skriver bl.a.:
 • “Tusind tak for fantastiske input, viden og redskaber. Det gør virkelig en forskel for min tilgang i livet – især når travlhed og diverse udfordringer melder sig!”

 • “Øvelserne gennem de 5 uger har været supergode. Jeg har fået åbnet mine øjne for nye værktøjer til at se på mit liv og for hvordan jeg kan vælge til og fra – til at finde mere ro. (…) Hold da op, hvor er det effektivt”

Deltagere fra tidligere forløb skriver bl.a.:
 • “Tusind tak for fantastiske input, viden og redskaber. Det gør virkelig en forskel for min tilgang i livet – især når travlhed og diverse udfordringer melder sig!”

 • “Øvelserne gennem de 5 uger har været supergode. Jeg har fået åbnet mine øjne for nye værktøjer til at se på mit liv og for hvordan jeg kan vælge til og fra – til at finde mere ro. (…) Hold da op, hvor er det effektivt”

Har ovenstående fanget din interesse? Skriv eller ring - så kan alle medarbejdere være dækket fra i morgen

Ofte stillede
spørgsmål

Hvad indeholder det her online-træningsforløb i stresshåndtering egentlig?

På det her træningsforløb – og online stresskursus – får du 15 effektive redskaber til mere energi og mindre stress. Du får så oveni en masse yderligere værktøjer og viden, interviews med eksperter og meget mere – men grundfundamentet er bygget op omkring min 3×5-model. Det er i alt 15 konkrete øvelser serveret i den rigtige rækkefølge. Mindre snak og mere effekt gennem konkrete handlinger. Effektivt til en bedre og holdbar stresshåndtering.

Der er masser af kurser i stresshåndtering. Hvad gør det her specielt? Og hvorfor kalder du det “2.0”?

Det, der gør dette kursus (eller forløb) specielt er, at du ud over stressreducerende øvelser, også får videnskabeligt dokumenterede redskaber til at øge din trivsel og dit overskud. Du reducerer altså din stress, samtidig med at du øger din trivsel. Derfor kalder jeg kurset ”Stresshåndtering 2.0”. Det dobbelte sigte, sikrer en langt større og mere varig effekt end de traditionelle metoder og kurser i stresshåndtering. Traditionelle stresskurser sigter ‘kun’ på at reducere stress, og deltagerne kommer sjældent i mål med kun det ene sigte. Derfor kalder jeg den traditionelle type kurser 1,0 og mit onlineforløb 2,0.

Får jeg noget ud af forløbet, hvis jeg ikke oplever at have stress?

Ja. Og det er meget bedre at forebygge. Du får en masse mental træning, som vil gøre dig endnu bedre i stand til at undgå stress fremover – og forløbet vil helt sikkert give dig mere overskud end det, som du allerede har.

Kan organisationer købe dette online stresskursus?

Ja sagtens. Organisationer kan uden problemer gå ind og købe kollektiv adgang for alle.  

Er din organisation lille, så kontakt mig for et tilbud med lavere grundbebyr. Fordi det er digitalt, så kan det jo gøres til en meget, meget billigere pris end prisen for den traditionelle løsning: “Nu sender vi nogle medarbejdere på et dyrt kursus om stress” (som deltagerne i øvrigt hurtigt glemmer indholdet af, fordi de ikke får implementeret viden og øvelser i deres eget tempo). Det gør de på et onlineforløb.

Offentlige organisationer kan også sagtens være med; jeg kan sende en EAN-faktura. 

Nu er det her jo et onlineforløb. Er det ikke bedre at sidde overfor dig eller et andet ‘levende’ menneske?

Fordelen ved onlineforløb er, at du kan tage delene, når det passer ind i din hverdag. Min grundmodel hedder 3×5-Modellen. Mit forløb har 3 områder det opererer på og 5 øvelser til hvert område.

Har du masser af overskud, så kan du tage hele kurset på 5 uger. Har du omvendt meget lidt overskud, så kan du uden problemer lade forløbet køre over eksempelvis 15 uger, hvis det passer dig bedre. Du bestemmer tempoet, og du har evig adgang til kurset. Det er en af de helt store fordele. Et onlineforløb er bedst, når det er redskabsorienteret, og det er mit. Så kan du se og gense øvelserne, lige så mange gange som du har brug for det og gennemføre forløbet i dit tempo.
Alle kender nok det, at komme hjem fra et to dages supergodt kursus. Fuld af viden og engagement. Tre uger efter kan du huske ca. 10% af kursets indhold, motivationen er forsvundet i dagligdagens travlhed. Resultat: Du får i realiteten brugt minimalt af et ellers måske rigtig godt kursusindhold.

Sådan er det ikke med det her online-forløb. Der kan du bruge det hele, fordi du har tiden til det. Du kan eksempelvis altid gå tilbage, og få instruktionerne igen, hvis du har brug for det. Du kan søge hjælp og sparring, som et centralt led i enhver stresshåndtering. Gentage indsatserne, hvor det er vigtigst. I dit tempo. Og du får løbende opbakning, redskaber og sparring fra mig via Facebookgruppen, så vi sammen kan holde ‘gryden i kog’.

Men selvfølgelig: Et onlineforløb er noget andet end at gå til psykolog i 10-20 timer. Ikke mindst økonomisk og tidsmæssigt. Vi kan jo som psykologer i den direkte relation komme dybere ind til eksempelvis barndomstraumer, der kan ligge bag stressreaktioner. Den type behandling er det her online stresskursus ikke gearet til. Derfor anbefaler jeg dig også, at er du virkelig hårdt ramt af stress, så skal du tage kontakt til din læge, nærmeste leder eller en psykolog. Du kan stadig få glæde af det her forløb, men du skal altså tage din tilstand alvorligt og søge professionel hjælp også.

Egner forløbet sig til alle?

Oplever du en grad af stress eller vil du gerne undgå at havne der, så er forløbet perfekt. Vil du gerne helt undgå stress, så er forløbet perfekt. Er du virkelig ramt af stress, så anbefaler jeg stærkt, at du også kontakter eksempelvis lægen eller en psykolog. Så kurset er ikke løsningen på alle stressproblematikker – desværre. Gid det var. Men forløbet kan hjælpe næsten alle, der aktivt laver øvelserne og arbejder med materialet.

Alle snakker om stress. Er det her forløb også bare en gang snak? A la 10 faresignaler, som du skal kende? Og noget om, at du bare skal stå fast? Eller noget med, at du sikkert har en livsfarlig ledelse?

Nej. Snak er fint. Det skaber opmærksomhed om forhold, der ikke er i orden. Mange ting i samfundet og på arbejdsmarkedet er ikke altid specielt egnet til os som mennesker. Det skal vi over tid have ændret på. Ingen tvivl om det. Det løser bare ikke noget for dig nu og her, kun at snakke om det urimelige i de overordnede samfundstrukturer eller i betænkelige ledelsesstrategier. Derfor er det her forløb konkret handlingsrettet. Det fokuserer på ting, som du kan gøre noget ved selv. Nogen gange skal du selvfølgelig ud og have fat i andre, for at få ting ændret. Det kan være, at chefen stiller urimelige krav. Så får du hjælp til at få sagt fra, for på den måde at ændre tingene. Værktøjerne på forløbet er handlingsorienterede og konkrete. Du får at vide præcis, hvad du skal gøre. Og du kan allerede fra de første uger mærke effekten. Desuden kommer der løbende en masse ekstramateriale, som du kan bruge nu og fremover. Samlet set sikrer kurset i stresshåndtering dig en fremtid med mindre stress og mere trivsel. Så indtil vi får ændret verden til et sted, hvor stress ikke eksisterer, så er forløbet en konkret hjælp til dig, der gerne vil af med stress og have mere overskud til at leve det liv, som du virkelig ønsker – både på jobbet og privat.

Er jeg helt alene i gennemførelsen af forløbet?

 Nej. Du bliver fra starten inviteret ind i en lukket Facebookgruppe. Her kan du dele erfaringer med andre, få opbakning og sparring, spørge andre og tage mig med på råd. Altså få den sociale støtte, der gør en kæmpe forskel for nogle. Og i Facebookgruppen kan du også forpligte dig på din fremdrift, som hjælper dig til at gennemføre forløbet. Jeg skal huske at sige, at Facebookgruppen er et tilbud – absolut ikke en tvang. Ønsker du ikke at være med i gruppen (eller bare være med på sidelinjen i gruppen), så får du fint udbytte af forløbet alligevel.

Nok er du psykolog, men kan du overhovedet sætte dig i mit sted, når det gælder det at have stresssymptomer?

Ja. Jeg har selv været ramt af stress for en del år siden. Ret alvorligt endda. Stressen udløste endda efterfølgende depression. Der var jeg helt nede og ligge. Jeg ved hvor hæsligt det er. Så redskaberne på det her forløb er ikke bare veldokumenterede. Jeg har brugt dem selv. Jeg ved, at de virker. Jeg har min egen erfaring med at få det største udbytte af øvelserne, som jeg selvfølgelig deler med dig. Jeg gik fra kraftig stress til mentalt overskud. Og jeg ville ønske, at jeg dengang i tide kendte til disse øvelser og forskningen bag, som du bliver en del af på forløbet. Så var det aldrig gået så galt.

Desuden jeg er så heldig i dag, at jeg i kraft af mit job møder rigtig mange dygtige eksperter. Så jeg vil løbende interviewe de bedste af de bedste, og få dem til at dele ud af deres ekspertviden, så du som deltager på forløbet får lige det ekstra, der gør forskellen. Jeg har spurgt ca. 150 af jer, om hvad I har brugt for på sådan et onlineforløb. Næsten alle siger konkrete redskaber. Det giver jeg. Mange ønsker yderligere inspiration til konkrete ting – eksempelvis hvordan man får sagt fra. Og her får jeg så eksperter ind. Eksempelvis er der en ekspert, som ved, hvordan du får sagt nej på en god måde. En anden, hvordan du tidsstyrer, så du oplever kontrol med din tid og dine opgaver. En tredie kan alt om det med en motionsform, der ikke får nervesystemet til at gå amok, men omvendt beroliger det. Og så videre. Sådan kender jeg rigtig mange, der deler deres konkrete anbefalinger. Dem får jeg til at deltage undervejs i dette forløb, så du får deres viden med som bonus. Det er virkelig viden, der gør en verden til forskel.

Hvem er du egentlig og hvilken baggrund har du for at lave det her forløb?

Jeg har selvfølgelig en baggrund som klassisk psykolog. Det er et minimum, for at have med et så alvorligt og kompliceret emne at gøre mener jeg. Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet. Efterfølgende har jeg uddannet mig til coach, har ca. 1500 timers undervisning i coaching og har utallige stresscoachinger i erfaringsbasen. Jeg har været ACC-akkrediteret i ICF. Jeg tager løbende til verdenskonferencer, deltager på Masterclass-kurser og holder mig generelt hele tiden opdateret indenfor den nyeste forskning i redskaber til stressreduktion og trivselsopbygning. Desuden arbejder jeg med professionelt med forskningen i de forhold, der gør at mennesker trives og fungerer godt på jobbet. Det har jeg gjort i 15 år. Og jeg vil regne mig for en af landets førende eksperter indenfor, hvad det er, der skaber både trivsel og gode resultater for mennesker i organisationer og privat. Jeg er desuden en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og undervisere. Kort sagt – jeg har fagligheden, de personlig erfaringer med emnet og jeg er derude hele tiden. Så du får hele pakken på det her forløb.

Gitte Lindholt

Performancecoach, foredragsholder og cand.mag i Teatervidenskab

"Hvis du vil have kvalificerede værktøjer til at mindske og forebygge stress, kan jeg varmt anbefale at deltage i psykolog Henrik Leslyes onlineforløb 'Stresshåndtering 2.0'. Jeg havde længe selv haft en ulmende stress grundet mange faktorer men havde svært ved at tage handling på det. Da jeg købte Henrik Leslyes online forløb fik jeg for det første kick-startet min behandling og fik meget brugbare redskaber til at komme videre. Henrik er som underviser dybt empatisk, grundig og har opbygget et program, der matcher de processer, som er væsentlig til at komme videre."

Nogle af mine referencer

Her ser du et udsnit af de mange virksomheder jeg har vejledt til succes

Ja tak - jeg vil gerne i gang med det så jeg får mere
mentalt overskud og kan være nærværende igen.

Har du spørgsmål?

 Så er du velkommen til at skrive til mig på henrik@henrikleslye.dk

Stresskurset sælges også til virksomheder og der kan laves en aftale, så alle medarbejdere har adgang til kurset

Mit kursus i stresshåndtering egner sig til alle der ønsker at forebygge eller reducere stress. Er du hårdt ramt af stress, så vil jeg råde dig til at søge læge eller psykolog som det første.

×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev