At Lykkes

Succes på jobbet og lykkelig i livet

Værktøjer og viden der får dig væk fra hamsterhjulet og op i Successpiralen

Du får den nyeste psykologiske forskning i at lykkes, indsigt i fremtidens arbejdsmarked og frem for alt træning og opgradering af dine mentale ressourcer og kapaciteter.
Forløbet har lukket for tilmelding nu, men skriv dig på ventelisten - så får du information om hvornår vi igen optager deltagere.

4.700 kr. inklusiv moms

Ratebetaling over 6 mdr. er mulig uden ekstra udgift

At Lykkes

At Lykkes - succes på jobbet og lykkelig i livet

At Lykkes giver dig alle de nødvendige redskaber, teknikker, værktøjer, viden og inspiration, så du kan tage et enormt skridt frem i din karriere og i dit liv generelt. Det er ikke et enten-eller men et både-og. Du bliver superskarp på jobbet og har overskud til resten.

Kurset er en omfattende, effektiv mental træningslejer for alle, der for alvor ønsker en reel positiv, radikal ændring i deres karriere og liv. 

Forløbet kræver, at du deltager aktivt og lægger energi og tid i de mange øvelser og træninger. Til gengæld er kurset online, så du kan tage det i det tempo, der passer til dig og dit liv. Når du har betalt kurset er det dit, og du har ubegrænset adgang til det nu og fremover.

Længere nede på siden kan du læse alt om, hvad forløbet indeholder.

Online kursus

4.700KR.

inkl. moms
Ratebetaling over 6 måneder uden ekstra udgift mulig.

  •  Adgang til 15 timers video
  •  Masser af materiale
  • Ubegrænset adgang til forløbet
  • Medlemskab af Facebookgruppe
  • Fuld returgaranti

Gå til venteliste

Præsentation af træningsforløbet

At Lykkes - Succes på jobbet og lykkelig i livet

At Lykkes

På det her online forløb får du 15 timers videoer med konkrete, handlingsorienterede værktøjer. Du har adgang til forløbet lige så længe, som du har brug for det. Du styrer tempoet, og vi er med dig hele vejen. Og vi sørger for, at du kommer videre med det næste skridt i processen til du for alvor lykkes. 

Du tilbydes medlemskab af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan dele erfaringer med de øvrige deltagere, aftale buddy-ordninger og få yderligere inspiration.   Vi er selvfølgelig også med i gruppen, for at sparre og følge op på dine udfordringer. Vi giver ikke op, før du er i mål!

Er du ikke tilfreds med forløbet, får du alle pengene retur indenfor de første 14 dage. Vi lever af supertilfredse kunder. I er vores allerbedste ambassadører. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du får det liv, som du ønsker. Både på jobbet og i privatlivet.

Indholdet af forløbet svarer til 8-10 normale kursusdage ude af huset, der vanligvis ville koste ca. 50.000.- samt tabt arbejdsfortjeneste. Du kan tage forløbet på jobbet, når du har tid - eller derhjemme i fred og ro. 

Husk at du også kan tage forløbet som et firmabetalt kursus

At Lykkes vil være dit mest udbytterige firmakursus nogensinde. Der er intet problem i, at din organisation betaler for forløbet. Du kan jo tage forløbet i stille perioder - eller lave en aftale om, at organisationen betaler og du så følger forløbet hjemmefra. Hvis I ønsker at betale via EAN-nummer kontakter I bare Henrik på henrik@henrikleslye.dk og så ordner vi det.

Deltagere fra tidligere forløb med Soulaima og Henrik skriver bl.a.:
Soulaimas og Henriks energifyldte Masterclass om hvordan hjernen snyder os i hverdagens beslutninger med helt konkrete redskaber frem mod “Det gode liv”, er en af de bedste investeringer jeg har gjort i mig selv.
 
Sidsel Thestrup, Senior Managing Engineer
Deltagere fra tidligere online forløb med Soulaima og Henrik skriver bl.a.:

"Overdrevet fedt - inspirerende powermennesker"

 

Deltagerkommentar efter et af vores Facebook-live-arrangementer

Vil du gerne have besked næste gang vi åbner op for tilmeldinger? Så skriv dig op på ventelisten.

Når du skriver dig op på ventelisten, så sørger vi for at holde dig først underrettet om At Lykkes-forløbet og hvornår vi åbner for tilmeldinger. Det betragtes juridisk som tilmelding til et nyhedsbrev. Der kommer derfor straks efter din tilmelding en mail fra os, som du lige skal bekræfte. PS: Din tilmelding til ventelisten er selvfølgelig på ingen måde et ja til et køb af selve forløbet.

Ofte stillede
spørgsmål

Hvad indeholder det her online-forløb egentlig?

Tryk på "Læs mere" og læs meget mere om kursets moduler.

Læs mere

I lover, at jeg kan få mine penge tilbage indenfor 14 dage, hvis jeg ikke er tilfreds. Hvordan sker det?

Den platform som vi afvikler forløbet på, har en betalingsordning tilknyttet. Den ordning har vi indstillet sådan, at fortryder du købet indenfor de første 14 dage, så får pengene retur direkte fra platformens økonomisystem. Uden spørgsmål eller bøvl. Igen – vi lever af, at du er en meget tilfreds kunde, for så er du er vores bedste ambassadør. Så er det her online kursus ikke noget, der fungerer for dig, så skal du selvfølgelig have dine penge igen.

Kan virksomheder købe dette online kursus?

Ja sagtens. Du behøver ikke selv betale. Organisationer kan uden problemer gå ind og købe adgang til onlineforløbet på vegne af dig som medarbejder. Og hvorfor ikke få et par kollegaer med? Man kan sagtens følges ad på forløbet. Din organisation får med det samme tilsendt en faktura af betalingsprogrammet.

Anvender I EAN-betaling, så skriv til Henrik på henrik@henrikleslye.dk, så ordner han det. Betalingssystemet kan ikke klare lige præcis EAN-betalinger.

Vil din organisation udbyde kurset til mange eller alle medarbejdere, så kan I også bare kontakte henrik.. Så kan vi lave en aftale om et “klippekort” eller vi kan finde en løsning, så alle medarbejdere og ledere kan få adgang til forløbet. Fordi det er digitalt, så kan det jo gøres til en meget, meget billigere pris end prisen for den traditionelle løsning: “Nu sender vi alle medarbejdere på et dyrt kursus” (som deltagerne i øvrigt hurtigt glemmer indholdet af, fordi de ikke får implementeret viden og øvelser i deres eget tempo)

Nu er det her jo et onlineforløb. Er det ikke bedre at være til et kursus med 'levende undervisere'?

Fordelen ved onlineforløb er, at du kan tage delene, når det passer ind i din hverdag. Vores grundmodel hedder 3×3-Modellen. Vores forløb har 3 niveauer det opererer på og 3 emneområder til hvert niveau.

Har du masser af overskud, så kan du tage hele kurset hurtigere end hvis du ikke har. Nogle har brug for rigtig lang tid, så de rigtig kan fordybe sig og få hele effekten - andre ønsker at tage tingene i et anderledes tempo.

Det her er online, så alle kan finde præcis det tempo og metode, der passer til dem.

Du bestemmer tempoet, og du har evig adgang til kurset. Det er en af de helt store fordele. Et onlineforløb er bedst, når det er redskabsorienteret, og det er vores. Så kan du se og gense øvelserne, lige så mange gange som du har brug for det og gennemføre forløbet i dit tempo.

Alle kender nok det, at komme hjem fra et to dages supergodt kursus. Fuld af viden og engagement. Tre uger efter kan du huske ca. 10% af kursets indhold, motivationen er forsvundet i dagligdagens travlhed. Resultat: Du får i realiteten brugt minimalt af et ellers måske rigtig godt kursusindhold.

Sådan er det ikke med det her online-forløb. Der kan du bruge det hele, fordi du har tiden til det. Du kan eksempelvis altid gå tilbage, og få instruktionerne igen, hvis du har brug for det.

Og du får løbende opbakning, redskaber og sparring fra os via Facebookgruppen, så vi sammen kan holde ‘gryden i kog’.

Og så er der jo prisen. Et forløb med samme effekt som vores, vil tage mindst 7 dage fordelt over en periode. Det vil let løbe op i en kursuspris på 50000.- og så kan rigtig mange slet ikke være med. 

 

PS: Vi er ret levende også på videoer. Og så kan du jo møde os live i Facebookgruppen.

Egner forløbet sig til alle?

Forløbet kræver at du vil arbejde med dig selv. Du skal ville det og have ønsket om en reel forandring - og lægge energi og tid i forløbet og de øvelser vi beder dig om at lave.

Men er du indstillet på det, så er det her helt sikkert noget for dig. Og fortryder du - så husk at vi giver dig alle pengene retur indenfor de første 14 dage. Der er intet at tabe, men SÅ meget at vinde. Det er en investering i resten af dit liv.

Er jeg helt alene i gennemførelsen af forløbet?

 Nej. Du bliver fra starten inviteret ind i en lukket Facebookgruppe. Her kan du dele erfaringer med andre, få opbakning og sparring, spørge andre og tage os med på råd. Altså få den sociale støtte, der gør en kæmpe forskel for nogle. Og i Facebookgruppen kan du også forpligte dig på din fremdrift, som hjælper dig til at gennemføre forløbet. Facebookgruppen er et tilbud – absolut ikke en tvang. Ønsker du ikke at være med i gruppen (eller bare være med på sidelinjen i gruppen), så får du fint udbytte af forløbet alligevel.

Kan overhovedet sætte jer i mit sted, når det gælder det At Lykkes?

Ja. Ingen af os er kommet let eller sovende til der hvor vi er i dag. Udgangspunktet var absolut ikke det bedste for nogen af os. Men med de rigtige redskaber og metoder, så lykkes det. Og i dag er der forskning, der gør, at vi kan præsentere dig for evidensbaserede metoder. Ikke 'bare' nogle strategier der lige virkede for os - som sædvanlige selvhjælpsguruer gør.

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Er du ikke supertilfreds, så får du pengene retur uden diskussion indenfor de første 14 dage.

Vi ved, at vi har værktøjerne og inspirationen til, at du kan få det liv som du drømmer om. Men ikke alle er ens. Så hvis onlineformatet ikke passer dig, får du uden diskussion pengene retur indenfor de første 14 dage. 


Nogle af mine referencer

Bliv medlem af vores åbne Facebookgruppe At Lykkes.

Her kan du stille os spørgsmål, møde os og de andre interesserede deltagere.

Vi glæder os til at møde dig!

Om Succes på jobbet

Velkommen til “Succes på jobbet”. Har får du direkte adgang til relevant forskning, viden og værktøjer, der giver dig et succesfuldt og engagerende arbejdsliv. Du kan også læse om aktuelle online kurser og foredrag.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Menu
Online kursus
Kontakt
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev