Sig farvel til stress og velkommen til overskud
- på 15 minutter om dagen i 5 uger

 

Du kan være i gang om 2 minutter. Hvorfor vente?

 

(Dette online kursus i stresshåndtering kan selvfølgelig tilpasses præcis til den tid og energi, som du har til rådighed
- og det hele koster mindre end et par psykologtimer)

 

 

Har du ikke overskud nok til din familie og til dig selv efter arbejdsdagen?

Oplever du problemer med hukommelsen?

Kører dine tanker ofte rundt og har du svært ved at sove?

Længes du efter mere glæde og lethed i dit liv?

Ønsker du mere succes på jobbet og mere energi til dit privatliv – samtidig?

Vil du sikre din mentale sundhed?

Ja tak - jeg vil gerne i gang med det samme, så jeg får mere mentalt overskud og kan være nærværende igen

Fuld tilfredshed eller pengene retur.
Fortryder du købet indenfor de første 14 dage, så sender jeg dine penge retur med det samme.

 

"Hvis du vil have kvalificerede værktøjer til at mindske og forebygge stress, kan jeg varmt anbefale at deltage i psykolog Henrik Leslyes onlineforløb 'Stresshåndtering 2.0'.
Jeg havde længe selv haft en ulmende stress grundet mange faktorer men havde svært ved at tage handling på det.
Da jeg købte Henrik Leslyes online forløb fik jeg for det første kick-startet min behandling og fik meget brugbare redskaber til at komme videre.
Henrik er som underviser dybt empatisk, grundig og har opbygget et program, der matcher de processer, som er væsentlig til at komme videre."

 

Gitte Lindholt

Performancecoach, foredragsholder og cand.mag i Teatervidenskab
samt ekstern lektor ved Institut for Teknologi og Innovation, SDU Odense

 

Indhold på forløbet

 

 • På det her online forløb får du 15 videoer med konkrete, handlingsorienterede værktøjer, som både reducerer din stress og booster dit overskud (- plus et hav af ekstra bonusmateriale). Du har adgang til forløbet lige så længe, som du har brug for det. Du styrer tempoet, og jeg er med dig hele vejen. Og jeg sørger for, at du kommer videre med det næste skridt i processen til en bedre stresshåndtering. Et skridt af gangen til du er i mål.
   
 • Du tilbydes medlemskab af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan dele erfaringer med de øvrige deltagere. Jeg er også med i gruppen, for at sparre og følge op på dine udfordringer. Jeg giver ikke op, før du er i mål!
   
 • Er du ikke tilfreds med mit stress kursus, får du alle pengene retur. Jeg lever af supertilfredse kunder. I er mine ambassadører. Derfor vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for, at du får det liv, som du ønsker. Både på jobbet og i privatlivet.
   
 • Du får hele grundforløbet på en gang. Det vil sige, at du helt selv kan bestemme tempoet. Det er en af de helt store fordele ved dette kursus om stress. Og så er der løbende masser af bonusmateriale, så jeg sikrer, at du lykkes og får optimalt udbytte af forløbet.
   

Bonus: Du får løbende eksklusive interviews med eksperter, der giver dig deres viden, værktøjer og anbefalinger. Nogle er eksperter i at sige nej. En anden kan stoppe tankemylder. En tredie ved noget om, hvordan man får karriere og familieliv til at hænge sammen. Og så videre. Jeg skal nok sørge for, at deres viden bliver konkrete råd, som du kan bruge.

 
Bonus: Jeg deler løbende yderligere af mine værktøjer, viden og tips med dig. På den måde holder jeg forløbet levende, og giver dig endnu mere udbytte, end du havde regnet med.

 
cirkel_henrik
 
 

"Henrik er mit mentale fitnesscenter"

 

Soulaima Gourani

International Key Note speaker, CEO og iværksætter

 

Deltagere fra tidligere forløb skriver bl.a.:

“Tusind tak for fantastiske input, viden og redskaber. Det gør virkelig en forskel for min tilgang i livet – især når travlhed og diverse udfordringer melder sig!”

“Øvelserne gennem de 5 uger har været supergode. Jeg har fået åbnet mine øjne for nye værktøjer til at se på mit liv og for hvordan jeg kan vælge til og fra – til at finde mere ro. (…) Hold da op, hvor er det effektivt”

 
Ja tak - jeg vil gerne i gang med det samme, så jeg får mere mentalt overskud og kan være nærværende igen

Fuld tilfredshed eller pengene retur.
Jeg ved, at mit indhold og kursus i stresshåndtering virker. Men ikke alle er ens. Og passer det her forløb lige præcis ikke til dig, så skal du selvfølgelig ikke betale en krone.

 

Her kan du se en video, hvor jeg kort præsenterer træningsforløbet "Mere trivsel - mindre stress. Stresshåndtering 2,0"

 
 
Ja tak - jeg vil gerne i gang med det samme, så jeg får mere mentalt overskud og kan være nærværende igen

Q & A

 

(For dig, der gerne vil vide det hele, inden du køber)

 

Q: Hvad indeholder det her online-træningsforløb i stresshåndtering egentlig?
A: På det her træningsforløb – og online stresskursus – får du 15 effektive redskaber til mere energi og mindre stress. Du får så oveni en masse yderligere værktøjer og viden, interviews med eksperter og meget mere – men grundfundamentet er bygget op omkring  min 3×5-model. Det er i alt 15 konkrete øvelser serveret i den rigtige rækkefølge. Mindre snak og mere effekt gennem konkrete handlinger. Effektivt til en bedre og holdbar stresshåndtering.

Q: Du lover, at jeg kan få mine 1495,- tilbage indenfor 14 dage, hvis jeg ikke er tilfreds. Hvordan sker det?
A
: Den platform som jeg afvikler forløbet på, har en betalingsordning tilknyttet. Den ordning har jeg indstillet sådan, at fortryder du købet indenfor de første 14 dage, så får pengene retur direkte fra platformens økonomisystem. Uden spørgsmål eller bøvl.  Igen – jeg lever af, at du er en meget tilfreds kunde, for så er du er min bedste ambassadør. Så er det her online stress kursus ikke noget, der fungerer for dig, så skal du selvfølgelig have dine penge igen.

Q: Der er masser af kurser i stresshåndtering. Hvad gør det her specielt? Og hvorfor kalder du det “2,0”?
A: Det, der gør dette kursus (eller forløb) specielt er, at du ud over stressreducerende øvelser, også får videnskabeligt dokumenterede redskaber til at øge din trivsel og dit overskud. Du reducerer altså din stress, samtidig med at du øger din trivsel. Derfor kalder jeg kurset ”Stresshåndtering 2.0”. Det dobbelte sigte, sikrer en langt større og mere varig effekt end de traditionelle metoder og kurser i stresshåndtering. Traditionelle stresskurser sigter ‘kun’ på at reducere stress, og deltagerne kommer sjældent i mål med kun det ene sigte. Derfor kalder jeg den traditionelle type kurser 1,0 og mit onlineforløb 2,0.

Q: Får jeg noget ud af forløbet, hvis jeg ikke oplever at have stress?

A: Ja. Og det er meget bedre at forebygge. Du får en masse mental træning, som vil gøre dig endnu bedre i stand til at undgå stress fremover – og forløbet vil helt sikkert give dig mere overskud end det, som du allerede har.

Q: Kan virksomheder købe dette online stresskursus?
A: Ja sagtens. Du behøver ikke selv betale. Organisationer kan uden problemer gå ind og købe adgang til onlineforløbet på vegne af dig som medarbejder. Og hvorfor ikke få et par kollegaer med? Man kan sagtens følges ad på forløbet. Din organisation får med det samme tilsendt en faktura af betalingsprogrammet.

Vil din organisation dække mange eller alle medarbejdere, så kan I bare kontakte mig. Så kan vi lave en aftale om et “klippekort” eller vi kan finde en løsning, så alle medarbejdere og ledere kan få adgang til forløbet. Fordi det er digitalt, så kan det jo gøres til en meget, meget billigere pris end prisen for den traditionelle løsning: “Nu sender vi alle medarbejdere på et dyrt kursus om stress” (som deltagerne i øvrigt hurtigt glemmer indholdet af, fordi de ikke får implementeret viden og øvelser i deres eget tempo).

Offentlige organisationer kan også sagtens være med; jeg kan sende en EAN-faktura. Men det kræver, at I lige tager fat i mig. EAN-fakturering kan online-systemet ikke klare, men det kan jeg hurtigt ordne.

Q: Nu er det her jo et onlineforløb. Er det ikke bedre at sidde overfor dig eller et andet ‘levende’ menneske?
A: Fordelen ved onlineforløb er, at du kan tage delene, når det passer ind i din hverdag. Min grundmodel hedder 3×5-Modellen. Mit forløb har 3 områder det opererer på og 5 øvelser til hvert område.

Har du masser af overskud, så kan du tage hele kurset på 5 uger. Har du omvendt meget lidt overskud, så kan du uden problemer lade forløbet køre over eksempelvis 15 uger, hvis det passer dig bedre. Du bestemmer tempoet, og du har evig adgang til kurset. Det er en af de helt store fordele. Et onlineforløb er bedst, når det er redskabsorienteret, og det er mit. Så kan du se og gense øvelserne, lige så mange gange som du har brug for det og gennemføre forløbet i dit tempo.
Alle kender nok det, at komme hjem fra et to dages supergodt kursus. Fuld af viden og engagement. Tre uger efter kan du huske ca. 10% af kursets indhold, motivationen er forsvundet i dagligdagens travlhed. Resultat: Du får i realiteten brugt minimalt af et ellers måske rigtig godt kursusindhold.

Sådan er det ikke med det her online-forløb. Der kan du bruge det hele, fordi du har tiden til det. Du kan eksempelvis altid gå tilbage, og få instruktionerne igen, hvis du har brug for det. Du kan søge hjælp og sparring, som et centralt led i enhver stresshåndtering. Gentage indsatserne, hvor det er vigtigst. I dit tempo. Og du får løbende opbakning, redskaber og sparring fra mig via Facebookgruppen, så vi sammen kan holde ‘gryden i kog’.

Men selvfølgelig: Et onlineforløb er noget andet end at gå til psykolog i 10-20 timer. Ikke mindst økonomisk og tidsmæssigt. Vi kan jo som psykologer i den direkte relation komme dybere ind til eksempelvis barndomstraumer, der kan ligge bag stressreaktioner. Den type behandling er det her online stresskursus ikke gearet til. Derfor anbefaler jeg dig også, at er du virkelig hårdt ramt af stress, så skal du tage kontakt til din læge, nærmeste leder eller en psykolog. Du kan stadig få glæde af det her forløb, men du skal altså tage din tilstand alvorligt og søge professionel hjælp også.

Q: Egner forløbet sig til alle?
A: Oplever du en grad af stress eller vil du gerne undgå at havne der, så er forløbet perfekt. Vil du gerne helt undgå stress, så er forløbet perfekt. Er du virkelig ramt af stress, så anbefaler jeg igen stærkt (du kan efterhånden godt fornemme at jeg virkelig mener det, håber jeg), at du også kontakter eksempelvis lægen eller en psykolog. Så kurset er ikke løsningen på alle stressproblematikker – desværre. Gid det var. Men forløbet kan hjælpe næsten alle, der aktivt laver øvelserne og arbejder med materialet.

Q: Alle snakker om stress. Er det her forløb også bare en gang snak? A la 10 faresignaler, som du skal kende? Og noget om, at du bare skal stå fast? Eller noget med, at du sikkert har en livsfarlig ledelse?
A: Nej. Snak er fint. Det skaber opmærksomhed om forhold, der ikke er i orden. Mange ting i samfundet og på arbejdsmarkedet er ikke altid specielt egnet til os som mennesker. Det skal vi over tid have ændret på. Ingen tvivl om det. Det løser bare ikke noget for dig nu og her, kun at snakke om det urimelige i de overordnede samfundstrukturer eller i betænkelige ledelsesstrategier. Derfor er det her forløb konkret handlingsrettet. Det fokuserer på ting, som du kan gøre noget ved selv. Nogen gange skal du selvfølgelig ud og have fat i andre, for at få ting ændret. Det kan være, at chefen stiller urimelige krav. Så får du hjælp til at få sagt fra, for på den måde at ændre tingene. Værktøjerne på forløbet er handlingsorienterede og konkrete. Du får at vide præcis, hvad du skal gøre. Og du kan allerede fra de første uger mærke effekten. Desuden kommer der løbende en masse ekstramateriale, som du kan bruge nu og fremover. Husk, at når du har købt onlineforløbet, så har du adgang til forløbet lige så længe, som du har brug for det. Samlet set sikrer kurset i stresshåndtering dig en fremtid med mindre stress og mere trivsel. Så indtil vi får ændret verden til et sted, hvor stress ikke eksisterer, så er forløbet en konkret hjælp til dig, der gerne vil af med stress og have mere overskud til at leve det liv, som du virkelig ønsker – både på jobbet og privat.

Q: Er jeg helt alene i gennemførelsen af forløbet?
A: Nej. Du bliver fra starten inviteret ind i en lukket Facebookgruppe. Her kan du dele erfaringer med andre, få opbakning og sparring, spørge andre og tage mig med på råd. Altså få den sociale støtte, der gør en kæmpe forskel for nogle. Og i Facebookgruppen kan du også forpligte dig på din fremdrift, som hjælper dig til at gennemføre forløbet. Jeg skal huske at sige, at Facebookgruppen er et tilbud – absolut ikke en tvang. Ønsker du ikke at være med i gruppen (eller bare være med på sidelinjen i gruppen), så får du fint udbytte af forløbet alligevel.

Q: Nok er du psykolog, men kan du overhovedet sætte dig i mit sted, når det gælder det at have stresssymptomer?
A: Ja. Jeg har selv været ramt af stress for en del år siden. Ret alvorligt endda. Stressen udløste endda efterfølgende depression. Der var jeg helt nede og ligge. Jeg ved hvor hæsligt det er. Så redskaberne på det her forløb er ikke bare veldokumenterede. Jeg har brugt dem selv. Jeg ved, at de virker. Jeg har min egen erfaring med at få det største udbytte af øvelserne, som jeg selvfølgelig deler med dig. Jeg gik fra kraftig stress til mentalt overskud. Og jeg ville ønske, at jeg dengang i tide kendte til disse øvelser og forskningen bag, som du bliver en del af på forløbet. Så var det aldrig gået så galt.

Desuden jeg er så heldig i dag, at jeg i kraft af mit job møder rigtig mange dygtige eksperter. Så jeg vil løbende interviewe de bedste af de bedste, og få dem til at dele ud af deres ekspertviden, så du som deltager på forløbet får lige det ekstra, der gør forskellen. Jeg har spurgt ca. 150 af jer, om hvad I har brugt for på sådan et onlineforløb. Næsten alle siger konkrete redskaber. Det giver jeg. Mange ønsker yderligere inspiration til konkrete ting – eksempelvis hvordan man får sagt fra. Og her får jeg så eksperter ind. Eksempelvis er der en ekspert, som ved, hvordan du får sagt nej på en god måde. En anden, hvordan du tidsstyrer, så du oplever kontrol med din tid og dine opgaver. En tredie kan alt om det med en motionsform, der ikke får nervesystemet til at gå amok, men omvendt beroliger det. Og så videre. Sådan kender jeg rigtig mange, der deler deres konkrete anbefalinger. Dem får jeg til at deltage undervejs i dette forløb, så du får deres viden med som bonus. Det er virkelig viden, der gør en verden til forskel.

Q: Hvem er du egentlig og hvilken baggrund har du for at lave det her forløb?
A: Jeg har selvfølgelig en baggrund som klassisk psykolog. Det er et minimum, for at have med et så alvorligt og kompliceret emne at gøre mener jeg. Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet. Efterfølgende har jeg uddannet mig til coach, har ca. 1500 timers undervisning i coaching og har utallige stresscoachinger i erfaringsbasen. Jeg har været ACC-akkrediteret i ICF. Jeg tager løbende til verdenskonferencer, deltager på Masterclass-kurser og holder mig generelt hele tiden opdateret indenfor den nyeste forskning i redskaber til stressreduktion og trivselsopbygning. Desuden arbejder jeg med professionelt med forskningen i de forhold, der gør at mennesker trives og fungerer godt på jobbet. Det har jeg gjort i 15 år. Og jeg vil regne mig for en af landets førende eksperter indenfor, hvad det er, der skaber både trivsel og gode resultater for mennesker i organisationer og privat. Jeg er desuden en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og undervisere. Kort sagt – jeg har fagligheden, de personlig erfaringer med emnet og jeg er derude hele tiden. Så du får hele pakken på det her forløb.

Du kan i øvrigt læse mere om mig på følgende hjemmesider:
www.henrikleslye.dk Jeg er en af Athenas foredragsholdere. Athenas er landets største bookingbureau, og de har næsten alle de bedste foredragsholdere.Dette link er til min hjemmeside hos dem.
www.succespåjobbet.dk – som er mit eget univers, hvor jeg deler viden om, hvordan vi får et arbejdsliv med masser af trivsel og samtidig skaber gode resultater.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til mig: henrik@henrikleslye.dk og få svar på eventuelle spørgsmål.

Mange hilsner
Henrik Leslye

Ja tak - jeg vil gerne i gang med det samme, så jeg får mere mentalt overskud og kan være nærværende igen

Igen-igen: Fuld tilfredshed eller pengene retur. 
Er du ikke supertilfreds, så får du pengene retur uden diskussion indenfor de første 14 dage.

Har du spørgsmål?

 

 Så er du velkommen til at skrive til mig på henrik@henrikleslye.dk

Stresskurset sælges også til virksomheder og der kan laves en aftale, så alle medarbejdere har adgang til kurset

Mit kursus i stresshåndtering egner sig til alle der ønsker at forebygge eller reducere stress. Er du hårdt ramt af stress, så vil jeg råde dig til at søge læge eller psykolog som det første.